Duikwinkel

Duikwinkel en Webshop Betaalbaar Duiken

De fysieke duikwinkel van Dive2adventure en de online (webshop)  betaalbaar Duiken voor u nieuwe en gebruikte duikartikelen voor de duiksport.

Betaalbaar duiken zorgt voor een unieke combinatie in verkoop tussen gebruikte en nieuwe duikartikelen / duikspullen. Zowel online als in fysieke duikwinkel in Hoogersmilde liggen in de provincie Drenthe. Dit geeft elke duiker en zijn portemonnee de mogelijkheid om zijn of haar duikuitrusting aan te schaffen. Zonder dat je direct vast zit aan de hoofdprijs van nieuwe artikelen. Het geeft je de mogelijkheid om te proeven aan deze fantastische sport met uw eigen duik materialen.

Vanuit betaalbaar duiken zijn wij dan ook altijd opzoek naar gebruikte duikspullen. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Zowel voor de particulier als voor grotere partijen. Door het hergebruik van duikartikelen draagt betaalbaar duiken bij aan een beter milieu. Voorbeeld van missies die betaalbaarduiken steunt zijn, SSI Blue Ocean en PADI Project Aware.

Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter milieu!

Het aanbod van Betaalbaar duiken zijn gebruikte duikartikelen / duikspullen is helaas niet altijd mogelijk om al het aanbod van gebruikte duikartikelen up to date te houden. Voor de laatste stand van zaken in bij tweede hands artikelen kijk ook gerust eens op marktplaats onder de volgende link:

http://www.marktplaats.nl/verkopers/5159624.html           (Mark Bruijnis)

of

http://www.marktplaats.nl/verkopers/5309141.html           (Rick Bruijnis)

 

duikwinkel webshop duiken

Betaalbaar duiken

Wij wensen u veel plezier met het zoeken van de verschillende duik artikelen binnen onze online winkel / internet duikwinkel betaalbaarduiken. Mocht u graag meer informatie willen over de verschillende artikelen? Bel / mail / app ons gerust en we staan voor u klaar om de vragen te beantwoorden. natuurlijk bent u ook welkom in de fysieke winkel in Hoogersmilde. Voor openingstijden en adres check hier. Voor de updates over de nieuwe duikstekken in Hoogeveen en omgeving hou de sociale media (facebook en Instagram ) kanalen van dive2adventure en strand Nijstad in de gaten.

0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Momenteel zijn wij afwezig t/m 15-03-2024

    Uiteraard kunt u gewoon een bestelling plaatsen, deze worden na 15-03-24 verwerkt