Ocean Reef

Ocean Reef

Ocean Reef bekent van zijn verschillende volgelaatsoplossingen voor duiken. Maar naast deze mooie producten verzorgen ze uw plezier ook op andere gebieden. Binnen het snorkelen hebben ze mooie producten neergezet. Denk hierbij aan de Duo vinnen en de Aria volgelaat snorkelmaskers. Voor elke bewuste snorkellaar en duiker bied Ocean reef hoogwaardige producten.

Missie 

De missie van OCEAN REEF is om de onderwaterverkenning voor iedereen toegankelijk te maken door middel van innovatieve en geavanceerde producten. Al van snorkelen tot duikuitrusting. We zijn toegewijd aan het verantwoord verminderen van de milieu-impact. Van materialen die worden gebruikt bij het maken en verpakken van deze items. We hebben het aantal kleuren op onze productlijn verminderd. Vanaf januari 2021 hebben we een unieke en universele verpakking voor al onze producten gemaakt door dezelfde inkt – kleur en papierdoosmateriaal te selecteren.

Visie

We zijn allemaal geboren uit de zee. Misschien zijn we daarom zo onweerstaanbaar aangetrokken tot het. Zodra we erin worden ondergedompeld, Opnieuw draaien we ons om om te ademen, we voelen We zijn terug in onze ware natuurlijke omgeving. We verlangen ernaar om er weer in te zitten om beter te worden observeer het, om zijn grootsheid te bewonderen, Altijd met nieuwe ogen. Om er weer in te zitten, om je over te verbazen het en om zijn wonderen te delen met onze vrienden. Om er weer in te zijn om nieuw leven in te blazen de plek waar getuige van is geweest tot de geboorte van dit alles.

Enig resultaat

0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Momenteel zijn wij afwezig t/m 15-03-2024

    Uiteraard kunt u gewoon een bestelling plaatsen, deze worden na 15-03-24 verwerkt